?>
19-02-2014

Ik ben terug van weggeweest. Na mijn wedstrijd in de VS tegen Miriam Nakamoto afgelopen augustus werd ik maar niet de oude. Ik dacht, gaat die jetlag ooit nog over? Maar na twee maanden was ik nog steeds enorm moe. Na een bloedtest bleek ik ziekte van Pfeiffer te hebben. Heb ik dat, dacht ik. Het lijkt af en toe wel niet op te schieten. Elke keer als er mooie dingen aan zitten te komen, komt er wel weer iets op mijn pad waardoor ik net niet door kan zetten. Een gebroken been, een gebroken relatie, een studie die afgerond moet worden, een knock-out en dan nu weer zo’n verdomde Pfeiffer.

Het zure was ook nog dat ik een wereldtitelgevecht moest laten schieten tegen Julia Symannek in Duitsland. Die ging dus ook weer aan mijn neus voorbij. Maar ik denk dat ik dan nu dan alles achter de rug heb en voor de volle honderd procent aan de bak kan om mijn doelen te bereiken. Want zo’n titel staat bovenaan het rijtje doelen. Nu dus weer super hard trainen om fit te worden en zorgen dat ik snel zo’n belt om mijn middel mag hangen.

Door de Pfeiffer is ook een andere mijlpaal in mijn kickbokscarrière een beetje ongemerkt voorbij gegaan. Afgelopen december, stond ik precies tien jaar in de ring. Dat is natuurlijk wel een leuk moment om even bij stil te staan. In die tien jaar is ook heel erg veel gebeurd. Ik ben van feestbeest getransformeerd in een topsporter. Dat had ik toen niet willen geloven hoor. Ik had er waarschijnlijk hartelijk om gelachen als iemand me dat zou vertellen. Maar het is heus waar. De sport leidt mijn leven en daar ben ik heel blij mee.

In die tien jaar heb ik veel mooie partijen mogen knokken. Op nummer één staat Praag, waar ik het Enfusion Reality toernooi won in 2011. Afgelopen augustus in de USA tegen Miriam Nakamoto vond ik ook echt te gek. Geen WBC-titel mee naar huis mogen nemen, maar ze heeft hem niet cadeau gehad en ik heb een mooi visitekaartje achter gelaten.

Ik hoop snel weer de ring in te stappen en weer naar zulke mooie momenten toe werken. Ik kan niet wachten tot het weer zover is! Ik hoop snel goed nieuws te brengen!

terug